Demà comencen les jornades de portes obertes de les escoles d’Arenys de Munt

La primera en fer-ho serà l’Escola Sobirans. La jornada serà demà a partir de les 10 del matí i fins les dues del migdia, i de 3 a 6 de la tarda.

 

Pel que fa a l’Escola Sant Martí, faran la jornada de portes obertes aquest dissabte i diverses visites guiades durant la propera setmana.

 

La jornada de portes obertes es farà aquest dissabte de 10 a 1h del migdia, i donarà la possibilitat de conèixer el centre a través de xerrades informatives i circuits guiats.

 

D’altra banda, dimarts dia 6 de març a ¼ de 4 de la tarda i dimecres dia 14 a 2/4 de 10 del matí es farà visites guiades per l’escola en horari escolar.

 

Ja el dissabte dia 10 de març es farà la jornada de portes obertes de l’Institut Domènec Perramon. Serà a partir de 2/4 d’11 del matí i fins la una. També es faran xerrades informatives els dies 11 i 12 de març.

 

I finalment en el mes d’abril es faran aquestes jornades a l’Escola Bressol Municipal La Petjada i a La Caseta Amagada. A La Petjada serà divendres 20 d’abril a partir de les 6 de la tarda, i a La Caseta dissabte 21 d’abril a partir de les 10 del matí.

 

Per fer les preinscripcions us podeu adreçar als mateixos centres.