Dels 4 milions d’euros de la modificació de crèdit que va fer l’ajuntament, 2 milions seran per pagar deute. La resta aniran per el futur nou edifici de Gusam, per acabar les obres del Centre Cívic, i per canviar l’enllumenat del poble

D’aquestes inversions en va parlar l’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, al darrer programa d’alcaldia de la ràdio. Sobre el fet que l’ajuntament deixi de tenir deute, va dir que l’objectiu és fer una previsió d’estalvi ja que l’any vinent no hi hauran tants ingressos.

D’aquests 4 milions, també es destinaran 600 mil per ampliar el capital de l’empresa municipal Gusam, per poder construir l’any vinent el seu nou edifici a l’actual edifici de la Cooperativa.

També d’aquesta modificació de crèdit, es destinaran 250 mil euros per acabar el Centre Cívic l’any vinent.

I finalment es farà una inversió de gairebé 400 mil euros per canviar tots els llums del poble per altres de tipus leds, com ja s’ha començat a fer al passeig de Can Jalpí.

Sobre l’enllumenat, l’alcalde va explicar que no estan contents amb l’actual empresa que fa el manteniment, i que han parlat amb les dues empreses que gestiona l’Associació Catalana de Municipis, per fer una compra agregada.

L’alcalde va parlar de l’habitatge social o cooperatiu que es vol fer en el terreny que han comprat al costat de l’edifici del Sindicat. També va explicar que l’ajuntament no pot destinar 2 milions a comprar nous edificis per fer habitatge social, però que si podrien comprar edificis a mig fer, propietat dels bancs.

Al programa també va parlar dels escocells de la riera. L’alcalde va comentar que l’any vinent es començarà a actuar, coincidint amb l’obra de la riera.

Si voleu escoltar el programa sencer d’alcaldia, ho podeu fer a través del web de Ràdio Arenys de Munt, a la carta.