Del 5 d’octubre al 18 de novembre es presenta una nova edició del cicle SonaGust!

El cicle, consolidat com una de les gran cites de tardor oferirà concerts, tast de vins i mostres de productes de proximitat.

Enguany programarà un total de 4 concerts amb les següents actuacions: Ana Rossi i Marta Roma (aquest mateix divendres); Masnou Orleans (el 21 oct); Dafnia (el 26 oct) i finalment l’Orquestrina Synerenca (pel 18 nov).

En aquesta 4a edició del cicle gaudirem de dues nits de música i tast de vins a la Sala Corrioles, i de dos diumenges al matí d’activitats al Mercat Municipal d’Arenys de Munt. Aquesta és una de les novetats per tal de potenciar els nous productes que també s’incorporaran en el cicle, com poden ser productes artesans, roba o joieria entre d’altres.

Dins el mercat s’ubicarà la fira “Producte d’Arenys” i cap al migdia tindran lloc les actuacions musicals. Ho explica Michel Sama, organitzador del cicle.

Pel que fa als criteris que l’organització segueix a l’hora d’escollir les actuacions, Michel Sama explica que trien algú que tingui vincle amb Arenys de Munt i que ofereixi música arrelada a la terra.

La primera proposta és aquest divendres amb Ana Rossi i Marta Roma que presentaran “La cançó com a objecte poètic”. Serà a les 9 del vespre a la Sala Corrioles amb taquilla inversa. També es servirà un tast de vins gratuït del Celler Tal Com Raja.