Del 31 d’agost al 9 de setembre podrem gaudir del 6è cicle Re-Vers

Del 31 d’agost al 9 de setembre podrem gaudir del 6è cicle d’arts poètiques Re-Vers, amb una bona varietat d’actuacions. Totes elles ens les han explicat avui Gemma Sangerman, Miquel Angel Moreno i Tònia Vila, regidora de Cultura.

El primer dia, a les 8 de la tarda a la Sala d’Exposicions Mercè Paluzie, es presentarà el cicle amb la inauguració de l’exposició de Lluís Cadafalch No haver-te conegut seria terrible… Cadafalch és l’autor de la il·lustració del cartell del Re-Vers d’aquest any.

El divendres 1 de setembre, a la plaça de la República Catalana a les 9 de la nit, es podrà gaudir de poesia i música amb Calem, el show, d’Anna Tobias i Jaume Madaula, i seguidament, a les 10 amb Concepcional, d’Oriol Sauleda i Lulú Martorell.

 

El dissabte 2 de setembre es farà la Ruta Literària Domènec Perramon, sortint a les 6 de la tarda des de la plaça de l’Església. Per participar-hi, cal fer la reserva a la Biblioteca Antònia Torrent i Martori.

El mateix dia a les 9  es farà, als jardins de Can Borrell, un maridatge poètic amb Clara Antúnez i Dora Cantero.

 

El divendres 8 de setembre, a la plaça de la República Catalana a les 9 de la nit, hi tornarà a haver poesia i música amb Varosha, de Mireia Calafell i Björt Rùnars, i seguidament, a les 10 amb Goigs posthumans, d’Anna Pantinat i Panotxa.

Finalment, el dissabte 9 de setembre Joan Colomo tancarà el cicle amb el concert Disc trist a les 10 de la nit a la plaça de la República Catalana.

Les entrades de totes les actuacions les poden trobar a codetickets.com