Del 13 al 22 de maig es farà la preinscripció escolar pel curs vinent

A partir del 13 de maig i fins el 22 del mateix mes es podrà dur a terme la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. Un procés que enguany, a causa de les circumstàncies extraordinàries per la covid-19, tindrà uns dies específics per atendre les preinscripcions presencials. A partir del 19 de maig i fins al 22 del mateix mes les escoles habilitaran uns espais condicionats per realitzar la preinscripció de manera presencial. Ho explica la regidora d’Ensenyament, Tònia Vila.

Per la preinscripció presencial serà obligatori demanar cita prèvia trucant a l’escola corresponent. L’Ajuntament vetllarà per tal que es compleixin les directius sanitàries.

La preinscripció pels ensenyaments postobligatoris serà: del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d´FP i d’arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny, en el cas dels cicles de grau superior d´FP i d’arts plàstiques i disseny. Així, com a prevenció davant el coronavirus, es promou la preinscripció telemàtica, i el tràmit es podrà fer tot online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat.