D’aquí a un parell de setmanes ja es podrà cuinar a la nova cuina de l’Escola Bressol la Petjada

Ja està en marxa la instal·lació d’una cuina a l’Escola Bressol Municipal la Petjada. Estarà a punt per començar-hi a cuinar d’aquí a un parell de setmanes. L’obra s’ha anat fent per fases i ara ja està gairebé acabada. S’ha aprofitat l’aturada estiuenca per dotar-la d’equipaments i electrodomèstics. Així ho va explicar la regidora Tònia Vila Paituví també al darrer Ple Municipal, en aquest cas a pregunta del PSC, i va aprofitar per a explicar més millores que s’estan fent a La Petjada

La regidora Vanesa Muñoz Fernández ha dit que no s’ha informat a les famílies de que aviat ja es podrà cuinar al mateix centre, ja que fins ara sols se’ls ha parlat d’un servei de càtering extern per a tot el curs. També diu que no va rebre notícia de la instal·lació de les plaques solars. Referent a això la regidora Vila es va defensar dient que a mitjans d’agost va comunicar totes les novetats i actuacions a l’AMPA de la Petjada i també se’n va parlar al darrer consell escolar. La regidora va comentar que posen molta cura i estimació en totes les obres que es fan a la Petjada, ja que és on hi van els més petits del municipi i totes les obres i millores que es fan van orientades a que hi estiguin cada vegada millor.

Recordem que també s’han fet obres aquest estiu a altres equipaments educatius municipals també amb la mateixa finalitat, fer que els infants i joves estiguin més a gust a les instal·lacions.