CUP i Abel Coll estudien l’oferta en ferm per entrar al govern després del seu Si al Pressupost

El govern municipal d’ERC convida la CUP i el regidor Abel Coll a entrar al govern, atesa la bona sintonia assolida amb el suport al Pressupost Municipal 2020. Recordem que tant la CUP com Abel Coll hi van votar a favor, en canvi Junts per Arenys de Munt i el PSC es van abstenir. L’alcalde, Josep Sánchez, explica que han fet aquesta proposta per responsabilitat i que no l’han fet ni a Junts per Arenys de Munt, ni al PSC, perquè no és el mateix aprovar un pressupost que abstenir-se, tot i que agraeix el vot de confiança.

L’alcalde explica que més enllà del Pressupost Municipal, també han parlat d’altres propostes politiques amb la CUP i amb el regidor no adscrit Abel Coll.

En el cas que no acceptin la proposta d’entrar a govern, diu que continuaran treballant per desenvolupar el Pla d’Actuació Municipal amb tots els grups politics.

Per la seva part, el regidor de la CUP, Guiu Muns, recorda que ja després de les eleccions els van oferir la possibilitat d’entrar a govern, però creuen que el treball que fan des de l’oposició no el podrien fer estant a govern. A més, el fet que també se li hagi ofert entrar a l’equip al regidor Abel Coll no els agrada.

I el regidor no adscrit, Abel Coll, expressa que està content amb aquesta proposta a partir del que han anat treballant en els darrers mesos amb l’equip de govern.

També, com ja ha comentat en altres ocasions, no ha descartat mai formar part del govern municipal, ja que els seus principals objectius són treballar pel poble i per Catalunya.