Crònica esportiva del cap de setmana

Comencem el repàs d’un cap de setmana en que finalment ni l’hoquei ni el futbol van disputar els seus respectius partits per positius de Covid. Així doncs la crònica l’hem de començar amb el futbol sala, primer ens centrem amb el masculí que va empatar a 5 davant del Montcada, penúltim classificat. Un resultat que a priori pot semblar negatiu però que va salvar els mobles si tenim  en compte que els de Gerard Artigas perdien 0 a 3 al descans. Amb aquest resultat l’Arenys de Munt cau fins la 10a posició amb 14 punts. Escoltem al tècnic.

I seguim amb el futbol sala com a protagonista però parlem ara del femení que van empatar a 2 a la pista del Cardadeu, 6è classificat. Per tant, bon punt per les de Joan Jové que, això sí, cauen de la 3a a la 4a posició a la classificació.

I per últim hem de lamentar la derrota del bàsquet per 57 a 48 davant el CB Llinàs en la 11a jornada de lliga. D’aquesta manera, l’Amunt Basquet encadena una nova setmana sense conèixer la victòria. Escoltem a l’entrenador, Xavi Morago.