Creació d’una bossa d’agents de Policia Local i la incoporació de nous Mossos

Ahir al Consell Comarcal del Maresme es va fer una reunió amb el conseller d’Interior Miquel Buch per parlar de la seguretat al Maresme davant l’increment de robatoris.

El regidor de Seguretat, Àngel Castillo explica que es va parlar del dèficit de Mossos que hi ha a Catalunya, que es cobrirà amb la incorporació de 500 agents més a partir de juny i de 750 d’aquí un any i mig.

Pel que fa als robatoris, Castillo ha volgut tranquil·litzar a la població ja que sí bé es cert al 2018 hi va haver un increment, ara s’estan contenint de manera eficient.

A la reunió també es va parlar d’alternatives com la que s porta a terme a Premià, que ha recuperat la figura del Sereno, també es va parlar d’una futura bossa d’agents de Policia Local que permetrà reduir el temps d’incorporació de nous agents.

Per altra banda, Castillo lamenta que aquest any no s’hagi pogut fer la rua de Carnestoltes per adults per manca d’efectius de la Policia Local però es reafirma en la voluntat de fer possible aquesta iniciativa l’any que ve.