Continuen les protestes, també a nivell local, ara per l’empresonament de Junqueras i 7 consellers de la Generalitat

La jutge de l’Audiència Nacional Carmen Lamela ha decretat presó incondicional sense fiança per al vicepresident Oriol Junqueras i set consellers de la Generalitat. Es tracta de Jordi Turull, Josep Rull, Joquim Forn, Raül Romeva, Dolors Bassa, Meritxell Borràs i Carles Mundó.

El president d’Esquerra a Arenys de Munt, Ramon Pujol, ha explicat a l’Informatiu que la situació que vivim és molt dura.

I el portaveu i regidor del PDeCAT, Lluis Campasol ha reiterat que estem davant d’un cop d’estat i que des del franquisme no es veien actuacions d’aquest calibre. Lluis Campasol també ha afegit que s’estan sobrepassant tots els límits i que ahir no només van empresonar 9 persones sinó més de dos milions de catalans. Per últim, Lluis Campasol ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat i de confiança en el President Puigdemont.

Ahir a les 7 de la tarda un grup de persones es van concentrar davant de l’ajuntament d’Arenys de Munt. L’alcalde Joan Rabasseda, va dir que no s’entén que en una democràcia passin fets com els que estem vivint.

I avui de nou hi ha una altre convocatòria de l’ANC i Òmnium, de nou a les 7 de la tarda davant dels ajuntament. A banda de les cassolades de protesta que es fan a les 10 del vespre. Imma Moratalla de l’ANC d’Arenys de Munt, ha fet una crida a la participació.

D’altra banda per diumenge es farà una gran encartellada i diumenge 12 de novembre hi ha previst fer una gran manifestació a Barcelona.