Continuen les activitats programades per aquestes festes de Nadal a Arenys de Munt

Avui, dijous i divendres els alumnes de l’Escola Sant Martí oferiran diferents concerts. Aquesta tarda, a ¼ de 4 a la Sala Municipal serà el torn dels alumnes de P3, P4 i P5.

Demà a les 3 de la tarda, també a la Sala Municipal cantaran els alumnes de 1r fins a 6è de primària i divendres a la mateixa hora i al mateix lloc, coincidiran tots els alumnes del centre per oferir un nou concert.

Dissabte arribarà el Cagà Tió a Arenys de Munt. A partir de les 10 es podrà anar a donar-li de menjar i a partir de les 4 de la tarda el farem cagar. El trobareu a la Sala Municipal.

Paral·lelament, durant el matí els Voluntaris  organitzen un taller per aprendre a fer fanalets per la cavalcada.

Pep Juvanteny dels Voluntaris explica que al Tió li agrada sobretot l’arròs, la pasta i l’oli, i com no pot ser d’una altra manera al Nadal, els turrons, polvorons i neules.

Tots el qui portin aliments al tió entraran a la rifa d’entrades per anar al Jalpí Aventura i d’una bicicleta cedida per Muntbikes.

També dissabte tindrà lloc la recitació  del poema de Nadal de Josep M. de Sagarra i interpretat per Gemma Sangerman, Toni Cantallops, Carme Vera i la incorporació aquest any de Alex Pujol. Serà a 2/4 de 10 de la nit a la  Sala Corrioles.

Toni Cantallops explica que es tracta d’una vetllada molt bonica i nadalenca i que els seu objectiu és seguir any rere any aquesta tradició.

Ja diumenge a les 12 del migdia es farà la inauguració de l’exposició de l’Associació de Puntaires d’Arenys de Munt que aquest any fan conjuntament amb Amics per l’art del Maresme. Porta per nóm “Puntes i Flors”.

Montserrat Casademunt de l’Associació de puntaires explica que gràcies a la col·laboració dels pintors, l’exposició serà més colorida.

El proper dilluns 24 de desembre es farà la inauguració del 62è pessebre monumental d’Arenys de Munt. Serà a 2/4 de 9 del vespre al costat mateix de l’Església, i Dimarts 25 de desembre arribarà la primera representació dels Pastorets. Serà a 2/4 de 8 de la tarda al Centre Moral. Iona Oller, directora teatral dels Pastorets parla de com van els assajos i de les novetat d’aquest any.

Els Pastorets també es representaran el 29 de desembre a 2/4 de 10 del vespre i el dia 30 a 2/4 de 6 de la tarda. Les entrades les podeu comprar a través de la pagina web del centre.

Divendres 28 de desembre arribaran les històries del fum, fum, fum: monòlegs en clau d’humor.  Aquest any a més dels monologuistes del poble també comptaran amb l’actuació de Toni Albà. Serà a les 10 del vespre a la Sala Municipal.

El dilluns 31 de desembre arribarà a Arenys de Munt el Patge Reial, perquè tothom qui vulgui ja li pugui fer arribar la carta dirigida als Reis Mags d’orient. El patge el trobareu a la Plaça de l’Església a partir de les 12 del migdia.

L’últim dia de l’any, recordem que hi haurà la revetlla de cap d’any que organitza l’Agrupació sardanista a la sala Municipal, amb sopar i ball. La mateixa nit a la Plaça de l’Església es farà un concert amb el grup Karaokes Band i brindis de les campanades.

Dijous 3 de gener i divendres dia 4, novament es farà el
parc de Nadal La Neula, que aquest any estarà ubicat a l’edifici del Mercat.

I dissabte 5 de gener arribaran els Reis Mags. La cavalcada sortirà a les 6 de la tarda des de l’Escola Sobirans i fins la Plaça.