Continuen a la venda les entrades pel concert de “Ginestà”, dins del cicle Sonagust

Ginestà son una banda encapçalada per la Júlia i el Pau Serrasolsas, dos germans que narren la quotidianitat i els seus ideals mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk català. Musicalment s’han endinsat de ple en els beats i els loops electrònics buscant un so contemporani però mantenint l’essència pop-folk de les seves cançons, sense estridències, utilitzant la música com a acompanyament a les lletres. Al Sonagust presentaran el seu nou treball, publicat a finals de 2019. Ho explica, Pau Serrasolsas.

El concert tindrà lloc aquest divendres a 2/4 de 10 del vespre a la Sala Corrioles. La venda d’entrades anticipades es fa a secretaria o a través del web del Centre Moral.

I diumenge el Centre Moral torna a recuperar el cinema familiar amb “Playmòbil: la pel·lícula”. En Charlie desapareix de manera inesperada en el màgic món de Playmobil. La Maria, la seva germana, s’embarcarà en una gran aventura per intentar que torni a casa. La projecció serà a les 5 de la tarda i l’entrada general té un preu de 8 €. Pels socis del Centre són 6 euros i 4,5 pels socis menors de 14 anys.