Continuem parlant amb l’alcalde d’algunes de les seves regidories. Concretament de les carteres de promoció econòmica i comerç, i economia

Pel que fa a Economia, Josep Sánchez explica que volen continuar la gestió iniciada en els darrers anys, i augmentar la capacitat inversora. Sánchez també avança que modificaran el pressupost municipal per tal de que sigui més entenedor i àgil.

Sobre Promoció econòmica, l’alcalde es marca com a prioritat consolidar les accions iniciades els darrers anys. També volen seguir donant suport als emprenedors, i avançar en les obres estratègiques del polígon.

En quan a Comerç, Sánchez considera que és un element dinamitzador de l’activitat del poble. Per això, ajudaran a finançar les obres de modernització dels locals, i organitzaran cursos de formació que facilitin la millora dels serveis.

També sobre Comerç, Josep Sánchez explica que treballaran noves campanyes amb l’ABIC. L’alcalde avança que al Nadal es tornarà a celebrar la fira de la Llum.

Per últim, en referència al Pla d’Actuació Municipal, Sánchez explica que volen que sigui fàcil d’entendre, i que els veïns puguin veure amb claredat l’evolució. De cara al setembre està previst que estigui pràcticament acabat, i es presentarà al públic.