Coneixem El Meow Taller, un centre de manualitats al cor d’Arenys de Munt

Avui els directes del Cafè del Matí sí que s’han mogut. No gaire lluny, això sí, perquè s’han desplaçat fins la a riera. Concretament al Meow Taller per, una setmana més, conèixer l’activitat d’un dels comerços del poble. Allà ens ha rebut la Marta Pascual, la propietària amb qui hem pogut parlar de diverses coses. Primer, dels inicis. Ens ha comentat que va obrir una papereria a Sant Iscle però que es traslladar aquí a Arenys de Munt per poder oferir una major varietat de serveis relacionats amb les manualitats. Així ens ho ha explicat.

En aquest mateix sentit Marta Pascual ha comentat els serveis que s’ofereixen des del Meow Taller. A banda de poder adquirir tot tipus de material necessari també tens la oportunitat d’aprendre diferents tècniques del mon de les manualitats.

I per últim li hem preguntat sobre les afectacions de la pandèmia al seu negoci. Ens ha comentat que si no haguessin hagut de tancar durant els mesos de confinament domiciliari total haguessin pogut aprofitar que les manualitats van ser un dels passatemps estrella durant la quarantena.