Compromisos esportius més destacats del cap de setmana

Iniciem aquesta prèvia parlant d’hoquei perquè el Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex disputa demà l’última jornada de la 1a volta que es celebrarà amb horari unificat perquè es decidirà quins són els equips que disputaran la Copa de la Princesa. L’Arenys de Munt s’enfronta al cuer de la categoria, el Rochapea i s’haurà de desplaçar fins a Navarra. Escoltem la prèvia d’Enric Daumal.

Passem al futbol sala, ens centrem primer en el masculí que juga demà davant el Prosperitat en el partit corresponent a la 13a jornada de la 3a divisió. L’Arenys de Munt, 14è classificat rep al 10è a qui els separa un punt. Així espera el partit el tècnic, Gerard Artigas.

Ens movem al futbol sala femení perquè l’equip de 1a divisió es desplaça fins a la pista del Caldes per disputar l’11a jornada de lliga. Les de Joan Jové arriben a la cita després de no jugar la setmana passada per positius de Covid a l’equip rival. Per tant, les arenyenques afronten el partit amb certa inactivitat.

Canviem de disciplina i fem ara la prèvia del futbol. El primer equip disputa demà dissabte la 15a jornada de la 4a catalana. Ho farà al camp del Pla d’en Boet, 5è classificat amb 28 punts mentre que l’Arenys de Munt està just a sota, 6è amb 27 punts. Duel de màxima exigència pels de Cristian Pajuelo.

I per últim hem de repassar el bàsquet perquè l’Amunt Basquet es desplaça a la pista del 2n classificat, el Sant Pol. Els de Xavi Morago sumen diverses jornades sense conèixer la victòria i esperen d’una vegada per totes trencar la mala dinàmica.