Compromisos de lliga per tots menys l’hoquei i el Sènior B de futbol

Comencem la prèvia d’esports parlant de futbol sala. Ens centrem primer en l’equip masculí que es desplaça a la pista del Rubí en la 3a jornada de lliga. Els de Gerard Artigas Torrent s’enfrontaran al cuer de la categoria amb l’objectiu de recuperar les bones sensacions de la 1a jornada i oblidar-se de la derrota davant el Montsant. Així espera el partit el tècnic local.

Parlem ara del femení que debuta en lliga. Ho farà a casa, rebent al Prosperitat amb ganes d’iniciar amb bon peu el campionat.

Canviem de disciplina i obrim el bloc del futbol. Repassem primer el compromís del Sènior A que disputa la 4a jornada de la 4a catalana. Ho farà al camp del Rocafonda, 4t classificat amb els mateixos punts que l’Arenys de Munt, 6. Els de Cristian Pajuelo Cerrillo arriben a la cita després de sumar dues victòries consecutives i amb la moral alta. Aquesta és la prèvia de l’entrenador arenyenc.

I per últim hem de parlar dels veterans, que disputen la 3a jornada de lliga. L’Arenys de Munt és líder de la lliga i s’enfrontarà al Atlètic Colomense, antepenúltim classificat amb un punt. Escoltem la prèvia de l’entrenador arenyenc, Raul Serrano Garcia.