Commemoració del 10è aniversari de la consulta del 13 de setembre del 2019

Tot apunt pel 10è Aplec per la Independència, que es celebrarà divendres coincidint amb la primera consulta per la independència d’Arenys de Munt.

Enguany, l’Aplec serà especial i es farà un homenatge als polítics catalans que son a presó i a l’exili, i també a tots els afectats per l’1 d’octubre.

El president de l’Ateneu Independentista, Jaume Rossell, explica que aquest any han volgut obrir els actes a totes les entitats i partits polítics del poble.

Pel que fa al format de la celebració, començarà amb les exhibicions de les escoles de dansa d’Arenys de Munt, tot seguit hi haurà el parlament del President de la Generalitat, Quim Torra, i un reconeixement a la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, i a tots els afectats de l’1 d’octubre. Ho explica Josep Manel Ximenis, president del MAPA.

A l’acte també es comptarà amb la presència de la germana de Toni Comín, de la parella de Quim Forn, i de Roger Espanyol. Tot seguit es farà el sopar popular i després es farà una tertúlia sobre la situació judicial actual amb els advocats Jaume Alonso Cuevillas i Gonzalo Boye.

Per últim tindrà lloc el parlament de l’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, i una intervenció des de la distància de Carles Puigdemont.

L’Aplec serà divendres a partir de les 5 de la tarda a la Plaça de l’Església.