Comença la fase 0 del desconfinament amb esport, passejades i petits comerços reobrint a poc a poc

Aquest cap de setmana ja s’ha pogut sortir a fer esport, i a partir d’avui obren perruqueries i petits comerços amb cita prèvia. Recordem que els horaris establerts pel Ministeri de Sanitat són fer esport i passeig per majors de 14 anys, entre les 6 i les 10 del matí i de 8 a 11 del vespre. El passeig per persones de més de 70 anys i dependents és de 10 a 12 del matí i de 7 a 8 del vespre, i el passeig amb nens menors de 14 anys és de 12 del migdia a 7 de la tarda.

Des del Grup de Muntanya d’Arenys de Munt, Roger Andreu, es mostra molt content per poder tornar a gaudir de l’esport a l’aire lliure.

Sobre la Marxa Els Termes, Roger Andreu explica que encara és aviat per saber si es celebrarà o no però afegeix que des de l’organització treballen amb relativa normalitat.

I per la seva part, Martí Anglas, president del Club Ciclista d’Arenys de Munt explica que des del club celebren poder tornar a gaudir del ciclisme.

Ahir a l’Instagram del club, una persona no identificada va assegurar que els ciclistes van sortir en grup. Martí Anglas ha desmentit aquesta afirmació.

Per últim i en referència a les activitats organitzades pel Club Ciclista, Martí Anglas explica que només han cancel·lat una sortida de 3 dies que hauria d’haver tingut lloc aquest cap de setmana.

I a partir d’avui les perruqueries i els petits comerços poden obrir amb cita prèvia i cal portar mascareta i guants, i fer una distancia prudencial. Carmen Panadero, de la perruqueria NIC, explica que ja estan preparades per començar i que molt del material que cal ja el tenen perquè utilitzen material d’un sol ús.

Pel que fa al material, portaran proteccions, ja que estan molt a prop dels clients. I tindran gels i productes per desinfectar els utensilis que utilitzen.

Pel que fa a les comandes, Carmen Panadero explica que ja tenen moltes demandes des de fa dies.