Comença el cicle de caminades a la fresca, que tindran lloc els dimecres del mes de juliol

Són caminades de 2 hores de durada aproximadament entre les 7 de la tarda i les 9 del vespre, amenitzades per Gaspar Casals. La primera serà el 8 de juliol amb sortida a les 7 de la tarda des de la Plaça de l’Església per anar cap al Sobirans, Sot dels Llorers, el Corral, volta del cementiri i de nou plaça. La segona serà el 15 de juliol des de l’aparcament de Can Globus per anar amb cotxes particulars fins al Coll del Pollastre. Un cop allà s’anirà al Dolmen de l’Infern, el Corral, el Turó de la Vilanegra, Pedra de la Ferradura, camí de Can Molntalt i el Pollastre. En aquest cas el punt de sortida serà a 2/4 de 7 de la tarda. La tercera caminada serà el 22 de juliol, a les 7 de la tarda, des de la Plaça de l’Església, per anar a Ca l’Arquer, Menhir de la plana de les Bruixes, Collsacreu, Parent Rose, Can Mora, Riera de Sobirans i de nou a la plaça.

Gaspar Casals explica que l’objectiu és conèixer l’entorn d’Arenys de Munt, seguint els camins tradicionals que cada any canvien per fer més amenes les caminades.

Comentar que els participants hauran de portar mascareta o mantenir la distancia de seguretat en tot moment amb la resta de participants.