Clara Esteban, Anna Nebot i Joan Mayans han estat premiats a la Mostra Literària del Maresme i Maria Penya ha estat una de les guanyadores del certament Relats del confinament

Teià havia d’acollir l’acte de lliurament de premis a les guanyadores i guanyadors de la 37a Mostra Literària del Maresme i del concurs de relats breus del confinament, però per la situació actual no s’ha pogut fer.

Concretament a Arenys de Munt el primer premi en prosa A, ha estat per Clara Esteban Joseph, per La Llibreta Màgica. En prosa B, el primer premi ha estat per Anna Nebot Riera, per l’obra La Laura, i en prosa F, el primer premi ha estat per Joan Mayans Planells, per Pensa un desig. En parla Tonia Vila, regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Arenys de Munt.

Tonia Vila ha volgut agrair la col·laboració de la Biblioteca Municipal i també de les escoles del poble, que engresquen als alumnes a escriure i participar a les mostres.

Com és tradicional, el Consell Comarcal ha editat un llibre que recull les obres guanyadores. En aquesta ocasió, la portada i el punt de llibre que l’acompanya recull la il·lustració “Noia a la biblioteca 2015” de l’artista Gerard Rosés.

I Maria Penya ha estat una de les guanyadores del certament Relats del confinament, que va organitzar el Consell Comarcal del Maresme.

Ha guanyat el primer premi de la categoria majors de 18 anys, valorat en 100€, amb l’obra Somriures d’orquídia. Aquest Concurs de relats curts sobre el confinament ha socialitzat la lectura de les nostres veïnes i veïns posant les seves obres a l’abast de tothom a través del web del Consell Comarcal.