Centenars d’arenyencs seran a la manifestació de Brussel·les el proper dijous

Per demanar directament a la Unió Europea que es posicioni sobre l’empresonament dels polítics i els líders de l’ANC i d’Òmnium.

Veïnes i veïns d’Arenys de Munt es desplaçaran a Brussel·les en tres autobusos -un dels quals organitzat per l’ANC d’Arenys de Munt- i també amb altres mitjans de transport.

La manifestació que organitzen l’ANC i Òmnium Cultural té el lema “Europe wake up! Help Catalonia“, amb l’objectiu de pressionar la Unió Europea perquè doni una resposta clara sobre la situació política catalana actual.

La marxa començarà al parc del Cinquantenari i acabarà a la plaça de Schuman, just davant de la seu de la Comissió Europea i el Consell de la Unió Europea, amb un gran acte polític.

L’ANC d’Arenys de Munt i l’Ajuntament han acordat un punt de trobada per a tota la gent que vulgui fer la marxa darrere la pancarta d’Arenys de Munt. El punt de trobada serà a 2/4 d’11 a l’Avinguda de la Renaixença.

L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda i el regidor Josep Manel Ximenis, també acompanyaran els veïns i veïnes d’Arenys de Munt a la manifestació a la capital europea. Precisament, Joan Rabasseda ha explicat que hi assistiran amb l’objectiu de reivindicar justícia i democràcia davant la Unió Europea.

I pel que fa a Josep Manel Ximenis ha comentat que assistiran a la manifestació amb l’objectiu de posar davant del cor d’Europa les injustícies de l’Estat Espanyol que ell qualifica com “franquista”. A més a més, també ha dit que hi van per donar suport a Carles Puigdemont i als consellers que l’acompanyen.

Josep Manel Ximenis també ha volgut destacar que amb aquesta manifestació estan davant de l’oportunitat de fer capgirar la dinàmica de la Unió Europea.

D’altra banda, un dilluns més es convida a tothom a participar de la trobada que es fa aquest vespre en record i homenatge als consellers empresonats i a Jordi Cuixart i Jordi Sánchez.

L’acte està organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt i tindrà lloc a les 9 del vespre a la plaça de l’Església. En aquest ocasió l’acte s’acompanyarà amb l’actriu Gemma Sangerman.

Recordem que finalment el magistrat del suprem, Pablo Llarena mantindrà a presó preventiva a Junqueras, Forn, Sànchez i Cuixart i ha imposat una fiança de 100.000€ a la resta de consellers.