Carles Rodríguez, col·laborador de Ràdio Arenys de Munt, aparca la seva vinculació amb la ràdio

Han estat 6 anys fent programes, sobretot sota el paraigües i la marca “despullem”, i ara s’acomiada de la nostra audiència. Va començar l’any 2017 i ha estat la veu de programes com Despullem les cançons, despullem les persones, despullem l’humanista, despullem el confinament, despullem el poble, Taula Rodona, persones grans/grans persones, despullem els candidats a l’alcaldia, governs democràtics d’Arenys de Munt, el procés d’independència a Arenys de Munt… en total han estat 300 programes, unes 250 hores de ràdio, i unes 600 persones entrevistades i “despullades”.

Carles Rodríguez ha rebut l’encàrrec de fer un llibre sobre transtorns psíquics i anímics. És un ambiciós projecte editorial que li ocuparà, pel cap baix, dos anys, i no ho podrà compaginar amb la preparació de programes de ràdio. Ambdues coses comporten molta feina i n’ha hagut d’aparcar una.

Considera que el seu pas la casa ha estat “molt maco i enriquidor”. Ha demanat disculpes si al llarg d’aquests 6 anys ha fet algun comentari que hagi pogut ofendre a algú, i ha donat les gràcies als entrevistats i convidats, als oients, i a l’equip humà de la ràdio, a qui ha qualificat d’equip “collonut”.