Roger Martínez i Esther Gil han acabat primers en categoria masculina i femenina en la 34ª Marxa els Termes

Una edició que ha comptat amb uns 300 participants més que l’any passat, ja que l’organització xifra en 1.200 els corredors de l’edició d’enguany. Després dels 22Km de recorregut, el primer en creuar la línia de meta va ser Roger Martínez. Karim Cabeo i Carles Pérez van entrar segon i tercer, respectivament. Amb els 3 va poder parlar-hi el nostre cap d’esports, Jordi Soler Beltran, instants després de completar la cursa. Els tres coincidien en que el recorregut havia estat molt encertat. Esther Gil es va endur la victòria en categoria femenina. (Foto: Maria Ballester)

Després va ser el torn de parlar amb Roger Andreu, màxim responsable de la Marxa. Va valorar de manera molt positiva l’edició d’enguany i destacava també el nivell ofert pels primers classificats.

L’any que ve la Marxa arribarà a la seva 35a edició, un número rodó. Més encara si tenim en compte que serà la 10a sota la organització actual. Roger Andreu deia que encara no és moment de pensar-hi però que és possible que es celebri d’alguna manera especial.

Properament estarà disponible un vídeo reportatge amb el més destacat de la 34a edició.