Cap de setmana sense derrotes per l’esport arenyenc. Victòries del primer equip i veterans de futbol i empats de l’hoquei i el futbol sala

El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex empata en la 3a i última jornada de la Lliga Catalana. Arenys de Munt i Alpicat firmen un 4 a  4 en un partit que hagués pogut caure del costat dels arenyencs. El tècnic arenyenc, Enric Daumal Saurí destaca la millora de l’equip i confia en mantenir la línia ascendent.

I empat també pel futbol sala en el seu debut a la lliga. L’Arenys de Munt empata a 3 davant el Caldes en el retorn de Tati Torres a la banqueta arenyenca després d’un partit amb diverses alternances en el marcador. La tècnica valora molt positivament el punt sumat però reconeix que hi ha molta feina per endavant.

I ara és moment d’obrir el bloc de futbol, que ens deixa doble victòria. Per una part, el primer equip es va imposar per 2 gols a 0 al Llavaneres i sumen la 3a victòria de la temporada. Els de Christian Pajuelo Cerrillo són 2ns amb 9 dels 9 punts possibles.

I tanquem els esports destacant la victòria dels veterans en el seu debut a la 1a divisió. Els de Raul Serrano Garcia van superar al Athletic Mataró Legends i arrenquen el curs de la millor manera possible. Escoltem a l’entrenador arenyenc.