Cap de setmana pràcticament negre per l’esport arenyenc. Derrotes dels dos futbol sala i victòria dels veterans de futbol. L’hoquei jugarà dimecres

Comencem el repàs dels resultats del cap de setmana parlant del futbol sala masculí. L’Arenys de Munt va caure davant el Mataró per 1 gol a 3, en el derbi comarcal. Els de Gerard Artigas Torrent es van veure superats pels visitants i encaixen la setena derrota de la temporada. Escoltem al tècnic arenyenc.

Passem al futbol sala femení, que va tenir la mateixa sort que el masculí però inclús va ser més cruel perquè l’equip dirigit per Joan Jové Peralta guanyava per 0 gols a 2 a la pista del Badalona, segon classificat. Però finalment, els locals van remuntar la diferència i es van endur el “matx” per 4 a 2. Així valora el resultat l’entrenador.

I per últim hem de destacar la victòria dels veterans de futbol, que sumen el primer triomf del 2023. Els de Raul Serrano Garcia es van imposar al Canovelles en l’últim minut del partit i s’emporten els 3 primers punts de l’any. Tot i així, es queden a 7 punts del líder.