Jornada perfecte per l’esport arenyenc

Comencem l’habitual crònica dels dilluns parlant d’hoquei perquè el Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex trenca la mala dinàmica i s’emporta la primera victòria de la temporada al superar al Vilafranca, cuer de la categoria, per 5 gols a 2. Els d’Enric Daumal Saurí sumen 3 punts que els permet empatar a punts amb el Girona. Escoltem al 2n entrenador, Marc Roca Lázaro.

Passem al futbol sala. Hem de repassar primer el masculí que va superar a domicili a l’Unión Santa Coloma per 2 gols a 5. Els de Gerard Artigas Torrent sumen ja 3 victòries de forma consecutiva i es col·loquen segons a la classificació.

I qui tampoc va fallar va ser l’equip femení, que en aquest cas va derrotar a l’Alzina per un clar 4 a 1 que les permet mantenir-se a la 2a posició, a 2 punts del líder. Aquesta és la valoració del tècnic, Joan Jové Peralta.

I per últim hem de repassar el resultat dels veterans de futbol que es van imposar al Palautordera per 4 gols a 0 i es col·loquen líders de la lliga. Escoltem al tècnic, Raúl Serrano Garcia.