Cap de setmana esportiu sense hoquei ni bàsquet però amb futbol sala masculí i femení, i futbol

Sempre comencem parlant d’hoquei però aquest cap de semana no hi ha partit, el Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex gaudirà de jornada de descans abans d’afrontar l’última i definitiva cita del campionat on es jugarà l’ascens. Per tant avui comencem parlant de futbol sala masculí que s’enfronta dissabte al Industrias Santa Coloma, a fora. És la 6a jornada del playoff de permanència i el conjunt arenyenc necessita sí o sí la victòria per no descendir de manera matemàtica.

Seguim parlant de futbol sala però ara ho fem del femení que es colíder de la 1a divisió. L’equip dirigit per Joan Jové es desplaça  fins a la Garriga, per jugar demà contra el Blancafort, cuer de la competició. Les arenyenques afronten aquest partit amb l’objectiu de tornar a la dinàmica guanyadora i superar el petit contratemps de les últimes dues jornades. Sense dubte estan davant d’una gran oportunitat al enfrontar-se al cuer de la categoria.

I per últim hem de parlar de futbol. El Club Esportiu Arenys de Munt disputa demà dissabte la 13a jornada de la Quarta Catalana. Ho farà al camp del Rocafonda, que és el 8è classificat a la taula. Els de Cristian Pajuelo volen capgirar la dinàmica i tornar a la senda de la victòria després de la derrota davant el Santvicentí. L’Arenys de Munt és tercer amb 12 punts, a 9 punts del líder. Escoltem la prèvia que fa del partit l’entrenador.