Cap de setmana esportiu quasi perfecte; només va perdre el bàsquet

Comencem el repàs del més destacat del cap de setmana parlant d’hoquei. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex afrontava un complicat partit rebent la visita del Dominicos, 4t classificat. Tot i així, els d’Enric Daumal es van imposar amb claredat i van superar als gallecs per 7 gols a 1. D’aquesta manera, l’Arenys de Munt es consolida a la 1a posició.

Passem al futbol sala on hem tingut ple de victòries. Primer repassem la del masculí que es va imposar a la pista del Sant Joan de Vilassar per 2 gols a 4. Una victòria importantíssima i que els permet sortir de la zona de descens. Escoltem la valoració de l’entrenador.

I com dèiem el femení també va guanyar. En aquest cas, les de Joan Jové van derrotar amb claredat: 4 a 0 a l’Olímpic Floresta en la 15a jornada de la 1a divisió. L’Arenys de Munt es manté 3r a la taula a 11 punts del líder. Aquesta és la valoració del tècnic.

I finalment hem de parlar del bàsquet. L’Amunt Bàsquet va caure aquí a casa davant el Premià de Dalt per 46 a 75. Derrota contundent contra el 3r classificat en la 18a jornada de lliga. Escoltem a l’entrenador, Xavi Morago.