Cap de setmana esportiu de cares i creus; victòries del Sènior A i veterans de futbol i derrotes de l’hoquei, del futbol sala i del Sènior B de futbol

Comencem el repàs dels resultats del cap de setmana parlant de la derrota per la mínima, 2 a 1, del Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex en la seva visita a la pista del Calafell en la 6a jornada de l’OK Lliga. Després d’aquesta derrota, els d’Enric Daumal Saurí cauen fins la penúltima posició amb 2 punts. Escoltem la valoració del tècnic arenyenc.

Passem al futbol sala, també una de les creus del cap de setmana. L’Arenys de Munt va caure per 4 gols a 9 davant el Montsant i no va poder allargar la bona dinàmica que es va iniciar al superar al Mataró en la 1a jornada. Aquesta és la valoració de l’entrenador, Gerard Artigas Torrent.

Seguim endavant en el bloc d’esports. Ens centrem ara en el futbol, i ho fem primerament amb bones notícies perquè el Sènior A va superar al Premià B per 4 gols a 3. Els de Cristian Pajuelo Cerrillo sumen la segona victòria de la temporada. El tècnic destaca el bon inici i el treball de l’equip.

Per la seva part, l’altre Sènior visitava el camp de l’Associació Esportiva Alella en la 3a jornada de la 4a catalana. Els d’Eric Andrés Masoliver van caure per 9 a 0 en un partit que va finalitzar abans d’hora degut a les lesions a l’equip arenyenc. Tot i el resultat, el tècnic valora de manera positiva el joc de l’equip, l’actitud i la millora respecte el primer partit de lliga.

I per últim, tanquem el bloc d’esports repassant el resultat dels veterans, que es van imposar per 9 a 3 al Canovelles en la 2a jornada de lliga. D’aquesta manera, els de Raul Serrano Garcia sumen 6 de 6 i es col·loquen líders a la taula.