Cap de setmana esportiu ben especial. Els principals equips segueixen el seu camí a la lliga en plena Festa Major d’Arenys de Munt

El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex rep al líder de l’OK Plata, el Lloret, que s’ha endut els tres partits disputats fins el moment. Per la seva part, el conjunt dirigit per Enric Daumal Saurí arriba a la cita amb 4 dels 9 punts possibles.

Passem ara al futbol sala. L’equip masculí es desplaçarà fins a la pista del Ripollet per disputar la 7a jornada de la 3a divisió. L’Arenys de Munt és 3r amb 14 punts mentre que el Ripollet és 2n amb 15. Per tant, duel de màxima exigència pels de Tati Torres.

I el femení rebrà al Sabadell en la 5a jornada de la 1a divisió Les de Joan Jové arriben a la cita després de deixar escapar l’oportunitat de situar-se líders i amb ganes de tornar a sumar 3 punts.

I per últim hem de parlar de futbol. El primer equip visitarà el camp del Santvicentí, cuer de la categoria. Per la seva part, l’Arenys de Munt és 3r.

I els Veterans rebran al Canet en un nou derbi, en aquest corresponent a la 7a jornada de la 1a divisió. Els de Raul Serrano Garcia continuen segons amb 10 punts mentre que el Canet és 4t amb 9 punts.