Cap de setmana esportiu ben complert. Tornen a la competició els dos futbol sala. L’hoquei i el futbol ja ho van fer la setmana passada

Comencem la prèvia parlant d’hoquei sobre patins perquè el Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex afronta un partit transcendental, vital, a vida o mort. Els d’Enric Daumal Saurí es desplacen a la pista del Sant Cugat, antepenúltim amb 11 punts mentre que l’Arenys de Munt és penúltim amb 5. Per tant, com dèiem, es presenta un partit clau i que pot marcar un abans i un després en la temporada. Escoltem al tècnic.

Passem al futbol sala. Ens toca parlar primer del masculí, que torna a la competició després de les vacances de Nadal. L’equip dirigit per Gerard Artigas Torrent s’enfronta al Sant Joan de Vilassar en la 12a jornada de la 3a divisió amb qui està empatat a punts. L’equip arenyenc va tancar l’any amb derrota i espera començar el 2023 amb bon peu.

I les que també tornen a la competició son les jugadores de l’equip femení. L’Arenys de Munt reben al Parets, antepenúltim classificat, en la 10a jornada de la 1a divisió. Les de Joan Jové són segones a dos punts del liderat. Escoltem la prèvia del tècnic arenyenc.

Repassat el futbol sala, és moment de obrir el bloc del futbol. El Sènior s’enfronta al Llavaneres, a casa, en la 14a jornada de lliga.

I per últim, ens queda parlar del compromís dels veterans. El conjunt de Raul Serrano Garcia disputa la 13a jornada de lliga amb un derbi de comarca ja que es desplaça fins a Sant Cebrià. L’Arenys de Munt arriba a la cita després de perdre el liderat.