Cap de setmana esportiu amb compromisos per tots els equips excepte el futbol sala masculí

El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex rep la visita del Compañía de Maria en la 5ª  jornada de l’OK Lliga Plata. Els d’Enric Daumal arriben a la cita després de l’empat a la pista del Dominicos amb ganes de tornar a sumar 3 punts. Aquesta és la prèvia del tècnic.

Repassat l’hoquei hem de parlar ara de futbol sala. Del femení, el masculí descansa. Les de Joan Jové disputen també la 5a jornada de la 1a divisió a la pista del Magic Sans. L’Arenys de Munt vol seguir amb la bona dinàmica actual i tornar a sumar una nova victòria. Així espera el partit l’entrenador.

I ara és moment de la prèvia del futbol. El primer equip rep diumenge la visita del Rocafonda, nou líder de la competició. Per tant enfrontament de gran exigència per l’equip dirigit per Cristian Pajuelo per alhora una gran oportunitat per liderar la taula. Escoltem al tècnic.

I per últim hem de repassar la jornada del bàsquet. L’Amunt Basquet s’enfronta al Premià de Dalt a fora en una nova jornada de lliga. Aquesta és la prèvia del tècnic, Xavi Morago.