Cap de setmana descafeïnat. L’Hoquei disputa la Copa de la Princesa i el futbol sala masculí juga a Horta. La resta descansen

Comencem parlant d’hoquei, que deixa aparcada la seva aventura a l’OK Lliga Plata per disputar la Copa de la Princesa. Vilafranca acull el títol que es disputen Vilafranca, Mataró, Alpicat i Arenys de Munt. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex s’enfrontarà a l’Alpicat en la 1a semifinal, demà dissabte a 2/4 de 6 de la tarda. L’altre enfrontament, entre Mataró i Vilafranca es disputarà a les 8 del vespre. La final es jugarà diumenge a les 4 de la tarda. Així afronta el títol l’entrenador, Enric Daumal.

Repassat el compromís de l’hoquei ens queda el futbol sala masculí. Abans hem de fer un petit apunt comentant que el futbol es desplaça al camp d’Alella.

Dit això ens centrem en el futbol sala que disputa la 25a jornada de la 3a divisió. Ho farà a la pista del Xarxa Horta, penúltim classificat a la taula. Per la seva part, l’Arenys de Munt és 7è en una clara línia ascendent. Es presenta una bona oportunitat pels de Gerard Artigas per seguir ampliant la bona dinàmica.