Cap de setmana de Carnestoles, escudella i calçots blaugranes

Ahir va tenir lloc la tradicional rua infantil de carnaval que organitza l’ajuntament d’Arenys de Munt. Va comptar amb la participació de molts nens i nenes acompanyats de les seves famílies que va ballar a ritme de la Xaranga Jopeta Street Band. També es va fer un espectacle infantil amb el grup Grimpallunes i es va repartir xocolata als assistents. Escoltem a Miriam Farelo i a la seva filla Paula, que es van mostrar encantades amb la xocolata.

I la regidora Montse Batista tampoc va voler perdre’s la rua.

I l’Associació de la Part Alta d’Arenys de Munt ha recollit 420 euros amb l’escudella solidaria que es va celebrar el passat dissabte i que serviran per fer millores al Santuari de Lourdes. Nuri Vilaró, de l’Associació, explica que van repartir 120 racions d’escudella i ha agraït la col·laboració de tots els participants.

I la calçotada de la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt va reunir un gran nombre de persones. Al voltant d’una norantena de participants, tan d’Arenys de Munt com d’altres penyes del Maresme, van gaudir de la 5ena calçotada popular. El president de la penya d’Arenys de Munt, Jaume Rossell s’ha mostrat molt satisfet per com es va desenvolupar la jornada.

I d’altra banda el Barça afronta aquesta setmana dos compromisos de gran transcendència en la temporada. Davant el Nàpols el dimarts en Champions i el clàssic contra el Reial Madrid el proper diumenge. Jaume Rossell s’ha mostrat optimista davant aquesta setmana que pot ser decisiva.