Cap de setmana complicat per l’esport arenyenc. Només una única victòria, la del futbol sala femení que avança a setzens de final de la Copa Catalunya

Comencem el repàs dels resultats més destacats del cap de setmana centrant-nos en la derrota del Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex davant el Liceo en un gran partit dels arenyencs però que no va ser suficient per puntuar davant el vigent campió. Finalment, 4 a 2 pels gallecs. Tot i la derrota, el tècnic, Enric Daumal Saurí es mostra satisfet per la imatge oferta i espera seguir en la mateixa línia de treball.

Repassat l’hoquei, és moment de parlar de futbol sala, que ens deixa les dues cares de la moneda. La negativa la protagonitza el masculí, que va caure en la seva visita a la pista del Parets per 2 gols a 0 en la 14a jornada de lliga. Els de Gerard Artigas Torrent van pagar la manca d’efectivitat. L’escoltem.

I la cara positiva ens la deixa el femení, que avança fins als setzens de final de la Copa Catalunya després d’eliminar a domicili al Manlleu per 1 gol a 3. Les de Joan Jové Peralta es veuran les cares davant el Riudellots. Així valora el pas de ronda el tècnic arenyenc.

I per últim, hem de repassar el compromís del futbol. El primer equip veu com es trenca la ratxa d’imbatibilitat després de caure per 2 gols a 1 al camp del Pla d’en Boet en un partit marcat per un fet molt estrany, i és que l’Arenys de Munt va anar sense porters i va haver de ser un jugador de camp qui assumís aquest nou rol. Escoltem al tècnic, Christian Pajuelo Cerrillo.