Cap de setmana amb tots els principals equips menys l’hoquei

Els clubs d’Arenys de Munt afronten un nou cap de setmana esportiu amb compromisos de lliga per tots menys l’hoquei, que jugarà el seu partit el proper dimecres. La resta juguen tots. Avui toca començar la prèvia parlant de futbol sala. L’equip masculí disputa 22a jornada de la 3a divisió. Ho farà visitant a l’Olímpic Floresta, 3r classificat amb 40 punts. Per la seva part, els de Gerard Artigas Torrent arriben en un moment després de sumar dues victòries consecutives i són 8ens amb 30 punts. Així espera el partit el tècnic arenyenc.

I ara és moment de parlar del femení. L’equip de 1a divisió s’enfronta al Futsal Rosario Central, rival directe ja que estem parlant del 3r classificat mentre que l’Arenys de Munt és 4t, a un únic punt. Duel de màxima exigència per les de Joan Jové Peralta que volen recupera aquesta 3a plaça. Escoltem al tècnic.

I per últim hem de parlar de futbol. Primer del Sénior, que visitarà el camp de la Juventus per buscar la 3a victòria consecutiva.

I per la seva part, els veterans disputen un partit importantíssim. Els de Raul Serrano Garcia reben al líder, el Vista Mar Legends, en el que pot ser el darrer tren pels arenyencs per la lluita pel títol. L’Arenys de Munt es troba ara mateix a 7 punts del liderat. Així afronta aquest transcendental partit el tècnic arenyenc.