Cap de setmana amb resultats de tota mena; victòries del futbol sala masculí i femení, empat de l’hoquei i derrotes del futbol i del bàsquet

Comencem un nou repàs del cap de setmana amb la crònica de l’hoquei que no va poder passar de l’empat en la seva visita al Compañia de Maria en la 18a jornada de l’OK Lliga Plata. A priori no sembla un molt bon resultat però si tenim en compte que Mataró i Tordera van perdre es pot donar el punt com a bo. Escoltem al tècnic, Enric Daumal.

Això pel que fa a l’hoquei i ara anem a repassar els dos partits del futbol sala. Parlem primer del masculí que es va imposar per 2 gols a 9 a la pista de l’Hospitalet en la 22a jornada de la 3a divisió. Els de Gerard Artigas van realitzar la millor actuació de la temporada i amplien la seva bona dinàmica allunyant-se de les posicions de descens.

I també hem de celebrar la victòria del futbol sala femení que en aquest cas va superar al cuer de la categoria per 7 gols a 1, el Magic Sans. D’aquesta manera, l’equip dirigit per Joan Jové es consolida a la 3a posició a 7 punts del 2n classificat. Escoltem a l’entrenador.

I abans de fer la crònica del bàsquet hem de destacar la derrota del futbol davant el Rocafonda per 3 a 1.

I ara sí ens centrem en l’Amunt Bàsquet que va perdre de 11 (71 a 60) davant al Lliçà d’Avall, 6è classificat. Els de Xavi Morago no van perdre la cara en tot moment però no van poder imposar el seu joc. Escoltem al tècnic.