Cap de setmana amb presentació de llibre, matinal d’ocells i homenatge a Pau Casals

Demà al migdia es presenta un llibre a Arenys de Munt, es diu 60 ermites del Montnegre i el Corredor. Hi assistiran els seus autors, Daniel Rangil i Joan Ferrer. La presentació l’organitza el col·lectiu d’Amics per l’Art del Maresme, i es farà un col·loqui a l’entorn del llibre. Tot plegat es farà demà a les 12 del migdia a la Sala d’Exposicions Mercè Paluzié. Un dels seus autors, Daniel Rangil, ha explicat que es fa un recull d’ermites i edificis religiosos de tota l’àrea del parc, però més enllà dels límits purament geològics. Es parla d’ermistes, santuaris, capelles, i edificis religiosos en general, en total més de 200, però dels quals se n’ha fet una tria de 60.

I no deixem de parlar del Parc del Montnegre i el Corredor, perquè des del seu Centre d’Informació ubicat a Arenys de Munt, es farà una matinal d’ocells. Diumenge dia 7 de maig, justament a la Central de Can Jalpí, es fa una passejada guiada de primavera, al matí, per veure ocells. O sigui, com dèies, una matinal d’ocells. El punt de trobada és al Parc de Can Jalpí a dos quarts de nou del matí, i per anar-hi cal inscripció prèvia enviant un correu a enc@pangea.org o bé trucant al 93 795 54 05. El preu de la sortida, per a menors de sis anys, és res. Gratuït. Els indants entre 6 i 12 anys així com els majors de 65, paguen dos euros. Els voluntaris dels Parcs Naturals també 2€, igual que les famílies nombroses. Els majors de 12 anys i menors de 65 anys paguen 3€.

I Aquest diumenge el Centre ha preparat un homenatge a Pau Casals en motiu de la commemoració dels 50 anys de la seva mort. Serà un concert a càrrec d’Sveta Trushka, violoncel·lista. El concert tindrà lloc a les 6 de la tarda a la Sala Gran del Centre. Sveta Trushka  va passar pels micròfons del Cafè del Matí, on va explicar que la seva admiració cap a Pau Casals neix des de ben petita.

Les entrades es poden comprar al web del Centre.