Aquest divendres 12 de maig, demà, a les 9 del vespre, hi ha concert a la Sala Corrioles. Jove Dry oferirà el concert “per si neixo demà”. Jovedry és un projecte inicialment individual per part d’en Martí Vilaseca, veu i compositor del treball. Va començar a fer música als 14 anys, durant el període del confinament, I més tard als 16 anys va presentar el seu primer disc dedicat a tota la gent que estima. Barreja l’Indie/Rap juntament amb un peculiar i alternatiu Trap Metafísic. Tot i ser un treball personal, jovedry va cercar la millor banda possible a l’hora de presentar-ho en directe, I això fa que actualment el projecte sigui tan especial. En primer lloc, la Laura Cardoner (Guitarrista), després en Dídac Ferré (teclista), i finalment la Georgina Amills (Dj i Baixista). Barregen el Hip-Hop, indie, i una alternativa metafísica que dona l’última gota de complexitat a l’artista.
Aquest dissabte, dia 13, l’Escola d’Art Pigment d’Arenys de Munt i Calella inauguren una exposició conjunta amb obres de l’alumnat. Es tracta d’una exposició que recollirà diferents obres que els alumnes han elaborat durant tot el curs. Anna Medina, professora de l’escola, ha explicat que s’hi trobaran obres de diferents estils i tècniques. Des de pintura acrílica fins a escultura.
L’exposició s’inaugura aquest dissabte i estarà disponible fins l’altre dissabte, dia 20.
I diumenge, tal com ja us vam explicar, la sala gran del Centre acollirà diumenge “Un concert a la Casa Blanca”, una obra de teatre escrita per Jordi Roigé, dirigida per Llorenç Rafecas i protagonitzada per Mingo Ràfols, Mercè Pons i Roc Esquius. L’argument és ben senzill: Pau Casals ofereix un concert a la Casa Blanca, convidat pel president Kennedy. És l’any 1961. Des de l’exili, Casals manté la seva creuada a favor de la pau al món i el retorn de la democràcia a Espanya. Kennedy és la gran esperança per evitar que la guerra freda esclati en una guerra real de conseqüències inabastables. Casals i Kennedy s’admiren, però tenen idees ben diferents. El món penja d’un fil i les tisores per tallar-lo estan en ben poques mans.
Mingo Ràfols, qui ha atès avui al Cafè del Matí via telefònica, ha explicat que mai ha transcendit el contingut de la conversa real que van mantenir. Una conversa que estava programada que durés al voltant dels 15 min i que es va acabar allargant fins la hora de durada.
Mingo Ràfols, que interpretarà a Pau Casals, ha comentat que ha estat difícil treballar el paper perquè és un text feixuc, amb moltes dates i difícil de memoritzar. I per últim, Ràfols ha volgut destacar el treball de Mercè Pons. L’actor assegura que ella és qui dóna teatralitat a la peça. L’obra començarà a les 6 de la tarda i les entrades les poden adquirir al web del Centre i a taquilla el mateix dia de la representació