Cap de setmana amb les xerrades de Pep Riera i Josep Pàmies i la inauguració de “Escolta el llop”

Dissabte, la Sala Municipal es va omplir per escoltar les xerrades dels agricultors i activistes, Pep Riera i Josep Pàmies, que van estar convidats per Donaviva.

En el seu torn, Josep Pàmies va compartir els seus coneixements sobre plantes medicinals i també sobre el polèmic MMS, una solució mineral que asseguren que té efectes medicinals, però que està prohibida a España com a medicament.

De fet, parlar en públic sobre aquestes propietats li ha valgut a Josep Pàmies una multa de 600.000 euros per part de la Generalitat.

La xerrada de Pep Riera va anar, precisament, en aquest sentit, i va servir per denunciar que a Catalunya es sancioni a un ciutadà per expressar la seva opinió.

També dissabte va tenir lloc la inauguració de l’exposició “Escolta el llop” de Lluis Morera. Es tracta d’una exposició reivindicativa que vol denunciar la caça massiva i el maltractament que reben els llops.

Lluis Morera explica que de petit va conviure amb una lloba híbrida, i que temps després es va dedicar a fotografiar a aquesta animals a llocs com el Lobo Park d’Antequera.

La exposició va dedicada al naturalista canadenc Ronald Douglas Lawrence, qui va passar la seva infància a Arenys de Mar i va ser un amant i defensor dels llops.

L’exposició es pot visitar a la Sala d’Exposicions el primer i segon cap de setmana del mes de març.