Cap de setmana amb compromisos esportius per tots els equips

L’’hoquei torna a l’activitat després de l’aturada nadalenca. Ho farà demà a les 7 de la tarda davant el Mataró, segon derbi de la comarca de la temporada en un duel de màxima exigència pels d’Enric Daumal perquè el conjunt visitant és 2n a la taula, 3 punts per sobre dels arenyencs. A més a més hem de tenir en compte que l’Arenys de Munt arriba a la cita amb dues baixes importants. Així espera el partit el tècnic.

Feta la prèvia de l’hoquei ens centrem ara en el futbol sala, primer parlem del masculí que disputa la 12a jornada a la pista de Les Corts, 2n classificat de la 3a divisió. Els de Gerard Artigas volen començar l’any amb bon peu i sumant tres punts que els ajudin a escalar posicions a la taula. Escoltem la prèvia de l’entrenador.

I repassat el masculí ens centrem ara en el femení que juga davant el Prosperitat la 10a jornada de la 1a divisió. L’equip dirigit per Joan Jové s’enfronta al 8è classificat mentre que les arenyenques són 4es.

Coneguts ja els rivals del femení ens centrem en el futbol. Abans de fer la prèvia del cap de setmana hem de fer la crònica del partit ajornat que van disputar ahir davant el Juvesport i que van guanyar per 7 a 0. Escoltem a Cristian Pajuelo.

I ara sí ens centrem ja en el partit del cap de setmana. L’Arenys de Munt juga davant el Canet la 14a jornada de la 4a catalana. Els arenyencs reben al Canet, 13è classificat. Així espera el partit l’entrenador arenyenc.

I per últim hem de conèixer el partit del bàsquet. Juguen demà dissabte la 12a jornada de lliga, la 1a de la 2a volta. Ho farà contra el Malgrat, 9è a la taula mentre que l’Amunt Basquet és 11è. Els de Xavi Morago volen començar amb victòria el 2022.