Cap de setmana amb cares i creus; victòries de l’hoquei i del futbol sala masculí, i derrotes del futbol sala femení, el futbol i el bàsquet

Comencem el repàs als resultats més destacats del cap de setmana celebrant la victòria de l’hoquei per 6 gols a 1 davant del Tordera. D’aquesta manera, el Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex s’assegura pràcticament el seu ascens a l’OK Lliga. A falta de 3 jornades, els d’Enric Daumal avantatgen en 6 punts al Vendrell. Escoltem a l’entrenador.

D’una bona notícia saltem a una altra bona notícia perquè el futbol sala masculí es va imposar per 5 gols a 1 al cuer de la categoria, el Grups Arraona. El conjunt dirigit per Gerard Artigas escalen fins a la 7a posició amb 33 punts i espanten els fantasmes del descens.

De moment hem comptat les cròniques per victòries però lamentablement ja no seguirà sent així perquè el futbol sala femení va caure en el seu desplaçament a la pista del Futsal Mataró en la 19a jornada de lliga. Derrota inesperada per la mínima de les de Joan Jové. L’escoltem.

I qui també va caure, en aquest cas de manera clara, va ser el futbol per 1 a 3 davant de la Juventus.

I per últim, hem de lamentar la derrota del bàsquet. L’Amunt Bàsquet rebia al CB Llinàs en la 22a jornada de la 1a fase. Els de Xavi Morago van caure de manera contundent per 46 a 69. Escoltem al tècnic.