Cap de setmana amb bones i males notícies; victòries de l’hoquei i del futbol sala femení i derrota del futbol sala masculí

Encetem el repàs als resultats més destacats del cap de setmana parlant de la victòria de l’hoquei davant l’Espanyol per 1 gol a 5. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex segueix llençat cap al títol i a manca de 6 jornades, els d’Enric Daumal estan 3 punts per sobre del 2n, el Tordera. Escoltem la valoració de l’entrenador.

Passem al futbol sala, que ens ha deixat les dues cares de la moneda. La negativa la protagonitza el masculí, que va caure per 6 a 3 a la pista del Caldes. L’Arenys de Munt torna a les males sensacions i suma una nova derrota que els deixa a prop de les zones de perill. Així valora l’enfrontament Gerard Artigas.

I l’altra cara de la moneda, la bona, la va protagonitzar el femení que va sumar una victòria in extremis al superar al Sabadell per 3 gols a 2. L’equip dirigit per Joan Jové continua 3r i retalla diferències amb el 2n classificat fins a 4 punts. Aquesta és la crònica que fa l’entrenador arenyenc.