Canvis al transport, procediments públics i recollida de brossa a causa del Coronavirus

A causa de l’estat d’alarma decretat pel govern per prevenir els contagis de coronavirus, s’han hagut de fer canvis temporals als horaris del bus de línia Arenys de Munt-Arenys de Mar-Sant Iscle. Aquests horaris entren en vigor avui mateix i els podeu consultar a través del web de l’ajuntament d’Arenys de Munt.

L’ajuntament d’Arenys de Munt ha pres la mesura de suspendre o interrompre els terminis per a la tramitació dels procediments a tot el sector públic. Aquesta disposició no afectarà els procediments i resolucions que es refereixen a situacions vinculades als fets justificatius de l’estat d’alarma. L’alcalde, Josep Sánchez, explica que un finalitzi l’estat de l’alarma, es restablirà el procediment.

D’altra banda, Josep Sánchez anuncia que estan treballant en la creació d’una línea de subvencions per ajudar a l’economia local i a les famílies.

També s’ha tancat el servei de la deixalleria municipal i el de la recollida de trastos vells, tal i com marca el decret publicat pel l’ajuntament. El regidor de medi ambient, Jordi Maimí, ho explica.

D’altra banda, l’empresa que fa la recollida del porta a porta l’està realitzant amb total normalitat i demanen que la gent tingui cura de només treure la matèria que toqui cada dia. El regidor recorda que només es pot utilitzar aquest servei i no les àrees de servei.

I l’audiovisual que s’havia de fer divendres sobre Oriol Antolí també ha quedat suspès, segons han informat els Muntanyecs d’Arenys de Munt, organitzadors d’aquest cicle. Recordem que aquest cicle va començar el passat divendres dia 6 amb el documental d’Amunt Nepal i havia de continuar amb la projecció d’un documental sobre Oriol Antolí que ha viatjat per tot Europa buscant experiències on gaudir de la muntanya i la natura. El que si s’està mirant és poder projectar més endavant al Centre Moral la pel·lícula “Maleïda 1882 l’aventura de Jacint Verdaguer a l’Aneto”.