Candidats de la llista d’Alternativa Municipal Arenys de Munt – Independents de Catalunya i d’ Arenys de Munt per la República – Primàries Catalunya

A partir d’avui a l’informatiu us donarem a conèixer les llistes completes dels partits que es presenten a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

El mes destacat es que no es presenta cap candidatura del PP que ara per ara té representació amb el regidor Ramon Planas. En propers informatius us farem arribar les seves paraules, ja que avui no ha estat possible contactar amb ell.

El que sí que podem fer és donar-vos a conèixer els candidats de la llista d’Alternativa Municipal Arenys de Munt – Independents de Catalunya i d’ Arenys de Munt per la República – Primàries Catalunya.

Pel que fa a la llista d’Alternativa Municipal, aquesta l’encapçala Virgili Garcia acompanyat d’Hugo Casas i Maria Rosa Dalmau, que formen les tres primeres posicions. Els segueixen Antoni Sánchez, Míriam Roca, Francesc Joaquim López, Xavier Giménez, Carme Sarrado i Ana Méndez. Completen la llista Elizabeth Tió, Núria Puig, Maseray Drammeh i Francesc  Xavier Oller.

El seu cap de llista, Virgili Garcia, explica que han vingut a sumar,  a treballar per Arenys de Munt i a practicar una política de proximitat.

Preguntat per quin missatge volen transmetre durant la campanya, el cap de llista explica que volen fer arribar al poble aquestes ganes de recuperar la política de proximitat i facilitar al poble el contacte amb el consistori.

I pel que fa a Arenys de Munt per la República, Josep Lluis Rodríguez encapçala la candidatura i l’acompanyen Núria Paituví i Josep Juvanteny. També formen la llista Marc Monjo, Maria Canaleta, Francesca Turó, Nuri Vilaró, Santos Fernández i Joan Antonio Sagrera. Gemma Rueda, Cora Ramírez, Jordi Mendoza i Leopoldo Valverde completen la llista d’Arenys de Munt per la República.

El cap de llista, Josep Lluís Rodríguez,  explica que l’objectiu no és assolir el poder per al poder sinó per atorgar protagonisme a la població i generar la conjuntura per construir la república.

Josep Lluís Rodríguez afegeix que no els obsessiona els resultats, sinó transmetre correctament el seu missatge de renovació.