Can Marpons, Can Xicoy i el Celler Talcomraja participen al Benvinguts a Pagès

Arriba la quarta edició de Benvinguts a Pagès, i la pagesia catalana es prepara per a viure de nou una gran jornada de portes obertes durant aquest cap de setmana.

Unes 900 explotacions, restaurants, allotjaments i activitats participen en aquesta edició. A la comarca del  Maresme en són una vintena. Els pagesos, ramaders i pescadors obriran les portes de casa seva i oferiran tastos de productes amb la possibilitat de comprar el producte directament en origen.

D’Arenys de Munt i participen un any més Can Marpons, Can Xicoy i  el Celler Talcomraja. El productor de maduixes Josep Marpons ha explicat que l’any passat gràcies a la incorporació de Can Xicoy van rebre moltes visites.

Des de Can Xicoy, Adrià Altès explica que oferiran una visita guiada a la granja, la formatgeria i la botiga, i que espera repetir l’èxit de l’any passat.

I per últim, Joan Munic, del Celler Talcomraja, comenta que els hi fa molta il·lusió obrir les seves portes per poder ensenyar com treballen. També destaca la varietat d’explotacions que hi ha a Arenys de Munt.

A través del web www.benvingutsapages.cat es pot consultar la informació, horaris, localització i  coordenades de totes les cases de pagès que oferiran visites gratuïtes.