Can Gallineta serà un punt d’Informació turística

En el programa de l’alcaldia de la ràdio, l’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, va explicar que l’edifici de Can Gallineta, que l’ajuntament ha hagut d’adquirir per llei, es convertirà en un Punt d’Informació Turística. També podrà tenir altres usos mentre no s’adequa, com un magatzem de material o uns banys públics.

A la pregunta de si aquest punt turístic pot servir per generar una nova plaça d’ocupació, l’alcalde va dir que ara per ara estan limitats a l’hora de contractar, però que quan el poble arribi als 10 mil habitant si que tindran més competències municipals.

Per altra banda, l’alcalde va explicar que amb la compra agregada de l’enllumenat públic, que l’ajuntament va aprovar en el darrer ple, es plantegen la possibilitat de comprar fanals fotovoltaics, i així a més d’estalviar energia es podran evitar els robatoris de cablejat, com va passar a Can jalpí.

A l’alcalde se li va fer arribar el correu d’una oient en el que es queixava de l’interval entre les recollides de trastos vells. L’alcalde va reconèixer que estan saturats i que es un servei que cal ampliar. Per això en el pressupost de l’any vinent ampliaran la partida amb l’empresa de recollida Arca del Maresme.

En el programa també es va parlar, entre d’altres, de la subvenció que l’ajuntament vol donar per la instal·lació de plaques solars. L’alcalde va explicar que cal aprovar una ordenança que ho reguli, per tal que els veïns sàpiguen com ho podran fer.

Si voleu escoltar el programa sencer d’alcaldia ho podeu fer a través del web de Ràdio Arenys de Munt, a la carta.