Campanya informativa d’inspecció de la recollida porta a porta i de les àrees d’emergència

Per a l’any 2020, el Programa General de Prevenció i Gestió de Residus i Recursos de Catalunya estableix com a objectiu incrementar la recollida selectiva dels residus municipals fins a un nivell mínim del 60%.

Àngel Castillo, regidor de Medi ambient ha explicat que es tracte de complir amb la normativa europea i que ara per ara, Arenys de Munt està en un 51%.

És per aquest motiu que s’ha començat una campanya informativa d’inspecció de la recollida porta a porta i de les àrees d’emergència.

En aquesta campanya, s’instal·laran punts d’informació a la sortida de les escoles i un punt d’informació a la plaça de l’Església  dissabte 16 i diumenge 17 de juny.

S’entregarà un cubell per dipositar la fracció orgànica, material amb informació de la fracció orgànica i un imant amb el calendari de la recollida selectiva porta a porta.

D’altra banda, agents cívics faran una revisió de les bosses deixades al carrer i a les àrees d’emergència i posteriorment visitaran els veïns per informar dels continguts erronis detectats.

En cas de detectar de nou fraccions incorrectes, es podria procedir a aplicar una sanció, ja que no separar la brossa significa un incompliment de l’ordenança de recollida d’escombraries.