Bons resultats per a les noies de patinatge artístic

El patinatge arenyenc va viure el passat cap de setmana dos dies frenètics, intensos però ple d’èxits. Es van disputar diversos campionats de diferents categories on hi van participar patinadores del club. Algunes d’elles, fins i tot, van competir en més d’una disciplina. Lorena Cantillo i Mireia Martínez s’han proclamat campiones  de Catalunya en la disciplina d’Inline, cadascuna en la seva categoria, és clar. Per la seva part, Emma Álvarez va aconseguir la medalla de plata. Amb aquests resultats, les tres patinadores aconsegueixen el passaport pel Campionat d’Espanya. Escoltem la valoració de l’entrenadora, Gesica Pi.

Aquests resultats que repassàvem ara feien referència a la disciplina d’Inline però no van ser els únics campionats que es van disputar el passat cap de setmana. També es va disputar el campionat de Barcelona en la disciplina de 4 rodes. Gràcies a una excel•lent posada en escena, la patinadora del club Ainoa Cantillo ha aconseguit el bitllet per disputar el pròxim Trofeu Barcelona. En aquesta competició també hi van participar Emma Alvarez i Mireia Martínez. Les dues queden classificades pel Trofeu Federació.

Gesica Pi ha volgut donar-li un valor extra als resultats obtinguts remarcant que les patinadores han realitzat un gran esforç per participar en més d’una competició.