Bona valoració de les primeres jornades d’emprenedoria, amb una mitjana de 15 assistents per sessió, que en garanteixen la continuïtat

Divendres passat van finalitzar les primeres Jornades d’Emprenedoria celebrades a Arenys de Munt. En total han estat 9 dies en que l’emprenedoria ha estat protagonista al poble amb, entre d’altres, la participació de diversos ponents que han exposat els seus casos reals. Un cop finalitzades ara és moment d’entrar en valoracions, d’analitzar el transcurs de les jornades i detectar quines coses han funcionat i quines no. Precisament això és el que hem fet avui amb Elisenda Ferrer, tècnica de Promoció econòmica. Des de l’administració local valoren de manera molt positiva les primeres jornades d’emprenedoria celebrades a Arenys de Munt que han tingut una afluència mitjana de 15 persones al dia. L’Ajuntament ha destacat també la importància de la xarxa de contactes entre emprenedors.

Aquesta bona valoració ha estat compartida també per Ricard Planas, un dels ponents de les jornades però sí que ha trobat a faltar més presència per part d’empresaris, botigues i autònoms del poble. Planas ha remarcat la importància de que els nous emprenedors puguin emmirallar-se en altres emprenedors que ja han assolit l’èxit.